back Back to NVB Online

1Phê-rơ 5

Chăn Bầy Của Chúa
1Đối với các trưởng lão trong anh chị em, tôi xin có lời khuyên, tôi cũng là một trưởng lão như họ, một chứng nhân về sự khổ nạn của Chúa Cứu Thế và là người cùng chia sẻ vinh quang sẽ được tỏ ra. 2Hãy làm kẻ chăn bầy của Đức Chúa Trời, là bầy ở dưới sự chăm sóc của anh em, hầu việc như một người giám mục, không phải vì bắt buộc, nhưng vì vui lòng, như Đức Chúa Trời muốn anh em làm, không làm vì tham tiền nhưng hăng hái phục vụ; 3không làm chủ trên những kẻ được giao cho nhưng làm gương cho cả bầy. 4Và khi Đấng Chủ Chăn hiện đến, anh em sẽ nhận mão hoa vinh quang không phai tàn.
5Những người trẻ tuổi, cũng hãy vâng phục những người lớn tuổi. Mọi người hãy lấy sự khiêm nhường mà đối đãi nhau, vì
“Đức Chúa Trời chống cự kẻ kiêu ngạo
Nhưng ban phước cho người khiêm nhường.”
6Bởi đó, anh chị em hãy hạ mình dưới tay quyền năng của Đức Chúa Trời, hầu cho đến kỳ Ngài sẽ nâng anh chị em lên. 7Hãy trao mọi điều lo lắng mình cho Ngài vì Ngài chăm sóc anh chị em.
Cảnh Giác
8Hãy tự chủ và tỉnh thức. Kẻ thù của anh chị em là ma quỷ như sư tử rống, đang rình rập chung quanh để tìm xem người nào nó có thể ăn nuốt được. 9Hãy chống cự nó, hãy đứng vững trong đức tin, vì biết rằng các anh chị em khác cũng đang gặp cùng sự khổ nạn trong thế gian. 10Và Đức Chúa Trời của mọi ân sủng, là Đấng đã gọi anh chị em vào vinh quang đời đời của Ngài trong Chúa Cứu Thế, sau khi anh chị em chịu khổ ít lâu, chính Ngài sẽ phục hồi, làm cho vững, thêm sức và thiết lập anh chị em. 11Quyền năng thuộc về Ngài cho đến đời đời. A-men.
Lời Tạm Biệt
12Tôi có nhờ Si-la, là người tôi xem như là một người em trung tín, giúp tôi viết đôi dòng ngắn ngủi cho anh chị em, để khuyến khích và để làm chứng cho anh chị em rằng đây là ân sủng thật của Đức Chúa Trời. Hãy đứng vững trong đó.
13Hội thánh tại Ba-by-lôn là những người cùng được chọn với anh chị em, gởi lời chào thăm anh chị em, con trai tôi là Mác cũng chào thăm anh chị em.
14Hãy chào thăm nhau trong tình yêu thương thân ái. Nguyện xin sự bình an ở cùng hết thảy anh chị em là những người ở trong Chúa Cứu Thế.

In this kata you will see all those movements and those kicks and all that put into one. So when you learn or you practice, you master all those technique, this is the kata that you are going to do to practice and put them all together. fake oakleys outlet In the years since, the Silverdome has been used as a venue for sports, concerts and other events, but has gone quickly downhill since its roof came down in 2013. Developer Andreas Apostolopoulos purchased the stadium for $583,000 in 2009. The team was called the Duquesne Country and Athletic Club. The first attempt at a football league was in 1902, when Connie Mack from Philadelphia formed three professional teams and called them the National Football League. Bureau of Labor Statistics, ranked 250 occupations according to work environment, income, outlook, stress, physical demands and security. The NFL player finished oakley outlet 241st overall and was cheap jordans listed in the bottom 10 of each category, except Fake Oakleys income.. Some Americans say they are cutting back in other areas to save up money for a trip, with 54 percent saying they are skipping buying big ticket items such as TVs, according to Statista. But others are cutting back on the length of their trips to save, or planning “staycations” in order to save money.. Former Blues, North Harbour and Maori All Black lock Hayden Triggs came off the bench for Leinster.Another former North Harbour player, wing Ken Pisi, scored a crucial early try as his Northampton Saints edged Hadleigh Parkes’ Scarlets 15 11.Brendon Leonard was Cheap Oakleys at halfback as his Ospreys defeated Exeter Chiefs 25 13.Toulouse, with Luke McAlister at 10 and Joe Tekori at lock, were outplayed 32 7 cheap jerseys china by Saracens. Francis Saili was marking Jayden Hayward as Munster beat Treviso by the same score.Just before the terror attacks on Friday night in Europe, home side Leicester Tigers beat Parisian club Stade Francais 33 20, helped by a try to new signing, former Blues and Hawke’s Bay No 7 Brendon O’Connor. Fartlek training sessions are meant to mimic the types of activity that take place during play. The unpredictable nature of a football game makes Fartlek an ideal training protocol. All this information is locked behind a four digit unlock code and a master password, which you can configure of course. All your data is safe in your Apple iPod Touch, and you no longer have to remember all the numbers. Help save lions because they are not being mean they are just trying to get food. They are like us, because they live in families called prides. “I’m very conscious of allowing the management team and football department to do their job,” he says. “I’ve already said to [new coach] John Worsfold that if ever I cheap nfl jerseys start making comments or queries about individual players and why they’re not getting a game or whatever, he should tell me to shut up.”.

back Back to NVB Online